Sexleksak för män

Det finns gott om alternativ för dig som vill upptäcka njutning. Sexleksaker för män finns att köpa såväl på nätet som i fysiska butiker och dessutom i många prisklasser. Trenderna inom sexleksaksbranschen skiftar precis som allt annat och just nu finns det vissa sexleksaker för män som sticker ut lite extra. En storfavorit bland många är Autobator, en produkt som stimulerar ollonet genom en sugande effekt och som ska efterlikna oralsex. En annan, betydligt mindre avancerad produkt, som blivit otroligt populär bland par, är penisringen. Denna finns dessutom i en rad utföranden, både enklare varianter i silikon men också mer avancerade med inbyggd vibrator.

Sexleksaker för spännande lekar

För dig som verkligen vill unna dig något att använda under egentid finns det flera typer av sexdockor. Från den enklaste uppblåsbara Barbaran, till mer verklighetstrogna dockor i mjuk silikon. Det finns både helkroppsdockor och halvkropp, exempelvis bara en byst men också en rumpa. För dig som vill bli mer uthållig finns också bra produkter, som Power Hours, ett särskilt kosttillskott framtaget för män som vill kunna öka sin uthållighet. Det finns flera varianter på dessa kosttillskott, men mycket på marknaden är felaktig marknadsföring och har eventuellt ingen effekt alls. Även fast bloggar och recensioner kan säga en sak, kan verkligheten vara en annan. Därför kan det vara bra att handla hos en seriös återförsäljare som vet vilka produkter som faktiskt fungerar. På så vis får du även en garanti från webbutiken i sig, som lever på ett gott rykte.

Börja med förspel

Sexleksaker för män kan ge njutning för båda parter. Det finns speciella penisringar som stimulerar både penis och klitoris samtidigt då den är försedd med en vibrator. Det finns även gott om bra produkter för förspelet. Det kan vara erotiska spel som eggar upp fantasin, men också mjukgörande och väldoftande krämer och oljor med särskilda ingredienser som triggar lusten och som ökar känsligheten. Hitta nya sätt till njutning, oavsett om du gillar att tillbringa värdefull tid med dig själv eller med någon särskild. Det finns många kända sajter där du kan beställa diverse sexleksaker för män och kvinnor till bra priser och helt anonymt.